Video Rareș Bogdan, despre varianta Dan Ostahie la Primăria București: „Deocamdată, candidatul PNL este Sebastian Burduja”

Data publicării:
ID249449_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a comentat, în direct la Digi24, posibilitatea ca omul de afaceri Dan Ostachie să fie candidatul pentru Primăria Capitalei. Fondatorul Altex a avut o întâlnire cu președintele PNL Nicolae Ciucă, în contextul în care în spațiul public se discută despre posibilitatea ca PSD și PNL să susțină un candidat comun, independent, la primăria Capitalei.


„Domnul Ustache este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri. Vorbim de un vizionar, de un om care a realizat o afecere recunoscută la nivel internațional. Faptul că domnul Ciucă, președintele PNL, s-a întâlnit cu un om de afaceri, care are printre votanții săi și această categorie, nu mi se pare nimic grav”, spune Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL spune că, în acest moment, candidatul liberalilor pentru Primăria Capitalei este Sebastian Burduja.

„PNL va căuta o soluție optimă pe care să o propună pentru București. Deocamdată, această soluție este ca președinții tuturor filialelor din țară să își asume candidatura la primărie sau la CJ. Sebastian Burduja este președintele organizației București. Deci, el este candidatul PNL la Primări București. Sigur că vom căuta soluții cu PSD, în următoarele săptămâni vom avea cercetări sociologice, vom vedea profilul potrivit pentru a prezenta un proiect pentru București, pentru că aici nu e vorba doar de a-l bate pe Nicușor Dan, ce de un proiect pentru a scoate Bucureștiul din situația critică în care l-a adus Nicușor Dan”, spune Bogdan.

Liderul PNL s-a referit și la cele mai recente sondaje de opinie, în care Burduja se află sub Nicușor Dan, Gabriela Firea și Cristian Popescu Piedone.

„Încă nu știm dacă Sebastian Burduja este candidatul Alianței PSD-PNL, o să vedem, el este candidatul PNL. Eu cred că pentru București este vital să schimbăm stilul de a face administrație a lui Nicușor Dan care este lipsit de un management performant și de coerență. Sebastian se profilează în acest moment. Nu e recunoscut în București ca un candidat neapărat, el este cunoscut ca ministrul Energiei. Când se va profila, scorul său va crește semnificativ”, a mai spus Rareș Bogdan.

Citește și Piedone și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei: „Finala se joacă între mine și Nicușor Dan”

Reporterii Gândul au surprins, duminică seara, o întâlnire între președintele PNL Nicolae Ciucă, consilierul său Remus Borza și omul de afaceri Dan Ostahie, într-un restaurant din Capitală. Întrebat de reporterul Gândul dacă Dan Ostahie va fi propunerea PNL pentru a candida la Primăria Capitalei, Nicolae Ciucă a spus că „pentru oricine există o posibilitate”.

Contactat de Digi24, Dan Ostahie a declarat că nu au discutat despre candidatură. 

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri