Răspunsul lui Dragnea pentru Ponta: „Dacă ar fi și un copilot, ar fi mai puțină supărare”

Data actualizării: Data publicării:
victor ponta liviu dragnea

După ce ex-premierul PSD a comparat Guvernul Grindeanu cu un avion condus de patru piloți, președintele social-democraților, Liviu Dragnea i-a dat replica la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD.

victor ponta liviu dragnea facebook dragnea 31 07 2015

„Mie mi-a plăcut expresia cu avioanele, nu prea am ce să comentez aici. Nu știu, poate dacă ar fi și un copilot, ar fi mai puțină supărare”, a reacționat Dragnea.

Șeful social-democraților s-a referit și la legătura sugerată de Ponta între el și OUG 13: „În ceea ce privește ordonanța, eu am spus tot timpul că nu am fost implicat, dar dacă dânsul are alte informații să le transmită organelor abilitate”.

Într-o postare pe Facebook, fostul premier a comparat Guvernul Grindeanu cu un avion condus de patru piloți: „Acum văd Guvernul Grindeanu (pe care l-am votat și al cărui succes m-ar face foarte fericit și liniștit) cum are deja 4 piloți ! Lângă Premier trage de manșă cu toată puterea și președintele Iohannis (instalarea cu forța în capul mesei de la Palatul Victoria sau somațiile legate de buget sunt elemente evidente) / trage vizibil și Președintele PSD Liviu Dragnea (care nu doar că a anunțat la început membrii Cabinetului, dar îi și coordonează direct și prezintă public toate lucrurile pozitive - cele negative le lasă pentru bieții miniștri) / există din ce în ce mai vizibil și public și a patra "mână" pe manșă - cea a Sistemului care transmite prin vocea Procurorului General sau a Procurorului Șef DNA ce ordonanțe sau legi trebuie să adopte sau să nu adopte Guvernul, cine poate sau nu poate să fie Ministru sau Secretar de Stat (...)

O întrebare simplă: dvs vedeți un avion și în cabină sunt 4 piloți care se îmbrâncesc și țipă unul la altul, vă mai urcați în el? Sau dacă deja sunteți înăuntru vă uitați după "Ieșirea de Urgență" sau vă rugați la Dumnezeu să ajungeți cât mai repede la aterizare ca să fugiți mancând pământul bucuroși că ați scăpat?”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri