Reacția Guvernului la declarațiile lui Liviu Dragnea

Data publicării:
guvern ciolos sedinta - gov.ro
Foto: gov.ro

Guvernul reacționează, prin intermediul purtătorului de cuvânt, la declarațiile făcute astăzi de președintele PSD Liviu Dragnea, potrivit căruia „Guvernul Cioloș este un risc de securitate națională pentru că România a pierdut miliarde de euro”.

guvern ciolos sedinta - gov.ro
Foto: gov.ro

„Guvernul Cioloș nu ”a pierdut miliarde de euro” ci a reușit anul acesta să aducă în România 7,23 miliarde de euro de la Comisia Europeană, din care aproape 2,5 miliarde aferente perioadei actuale de programare. Acest Guvern a crescut rata de absorbție cu peste 20%. De la 58% - cât au reușit toate guvernele precedente începând cu 2007 - la aproape 82% în prezent”, se arată în comunicatul Guvernului.

„De asemenea, Guvernul Cioloș a adus în țară investiții străine directe în valoare de 3,7 miliarde de euro, cu peste 10% mai mult decât în anul precedent. De asemenea, România are o creștere economică de 5%, cea mai mare din Uniunea Europeană în condiții de stabilitate macro-economică”, se mai arată în comunicat.

Risc de securitate naţională a fost guvernul zero a lui Dacian Cioloş care a adus prejudicii României de miliarde de euro. Aici serviciile secrete ar fi trebuit să intervină demult, nu să stea indiferente sau să se complacă într-o neimplicare şi nesesizare fermă a unor derapaje din acest guvern. România a pierdut miliarde de euro şi sunt absolut convins că toate serviciile de informaţii din România l-au informat chiar pe preşedinte de ceea ce se întâmplă”, a spus astăzi Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri