Reacția lui Băsescu la trimiterea în judecată a fiicei sale și a Elenei Udrea

Data publicării:
Elena-Udrea-si-Traian-Basescu1

Senatorul PMP Traian Băsescu nu a dorit să comenteze miercuri faptul că fiica sa, Ioana Băsescu, și Elena Udrea au fost trimise în judecată în dosarul finanțării campaniei electorale din 2009, adăugând că ele au fost puse sub învinuire demult, scrie Agerpres.

„Nu știu. Încă nu am ce să comentez. Au fost puse sub învinuire demult. Asta e!”, a afirmat Băsescu, la Palatul Parlamentului, întrebat ce părere are despre faptul că Ioana Băsescu și Elena Udrea au fost trimise în judecată în dosarul privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009.

Întrebat dacă există motive pentru trimiterea în judecată a celor două, Traian Băsescu a spus: „Vom vedea”.

Mai multe persoane, printre care Elena Udrea, Ioana Băsescu și Dan Andronic, au fost trimise în judecată de procurorii DNA, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009.

Potrivit DNA, Ioana Băsescu, notar public, fiica fostului președinte Traian Băsescu, va fi judecată pentru instigare la delapidare și instigare la spălarea banilor (două fapte), Elena Udrea, la data faptelor ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, implicată direct în campania lui Băsescu, candidat la alegerile prezidențiale din 2009, a fost trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la luare de mită (două fapte) și spălare a banilor (cinci fapte), iar jurnalistul Dan Andronic este acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri