Replica PSD la decizia PNL de a merge singur în alegeri: "Candidați singuri! Vitejilor!"

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - BIROUL POLITIC NATIONAL PNL - CONFERINTA DE PRESA - 30 IAN 2023
Rareș Bogdan și Dan Motreanu. FOTO: Inquam Photos

Deputatul PSD Marian Mina, liderul social-democraților din Giurgiu, îi ironizează pe liberalii reuniți la Sinaia să hotărască strategia pentru alegerile din 2024, care nu prefigurează liste comune cu partenerii de coaliție social-democrați. Politicianul îi persiflează pe Dan Motreanu, Rareș Bogdan și Robert Sighiartău, lideri PNL care s-au opus de-a lungul timpului viziunii actualei conduceri a partidului, dar și coaliției cu PSD. Totodată, Marian Mina îi întreabă retoric dacă într-adevăr au fost invitați de social-democrați pe vreo listă comună: "Dar chiar v-a invitat cineva pe vreo listă comună pentru alegeri? Tot mă uit la ușile de la PSD care pe care le-ați zgâriat... voi înșivă. Strânge lista rău, băieți?! Emoții mari?!".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Știți bancul cu furnica aia care se uită în oglindă și se crede elefant?! Cam așa începe și povestea „Prin noi înșine” pe care Brătienii de rit nou o lansează la Sinaia, la un bufet rece.

Cu capul plecat, lângă corpul electoral mai mult leșinat decât viu al dreptei, Motreanu, Rareș și Sighiartău au ajuns să se confunde cu costumele de Halloween! Au pozat atâta timp în politicieni curajoși, ce se aruncă vânjoși în lupte electorale de unii singuri, încât riscă să ajungă precum alți eroi: cu chiloții peste costum.

E de înțeles disperarea voastră, bocitoarelor, dar chiar v-a invitat cineva pe vreo listă comună pentru alegeri? Tot mă uit la ușile de la PSD care pe care le-ați zgâriat... voi înșivă. Strânge lista rău, băieți?! Emoții mari?!

Candidaţi singuri! Vitejilor! Lumea trebuie să vadă ce fel de politicieni sunteți.. și mai ales cât puteți!", a scris deputatul din Giurgiu pe Facebook.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri