Exclusiv Sorin Grindeanu, despre candidatura lui Mircea Geoană la prezidențiale: Să vină la partid

Data actualizării: Data publicării:
sorin grindeanu jds
„Dacă vrei să fii candidatul PSD trebuie să vii la partid”, a spus Sorin Grindeanu. Sursa foto: captură video Digi24

Sorin Grindeanu, invitat la Jurnalul de Seară cu Cosmin Prelipceanu, a comentat în exclusivitate pentru Digi24 o posibilă candidatură a lui Mircea Geoană la președinția României, din partea PSD.

„Mircea Geoană în acest moment nu e membru PSD. Eu susțin că noi trebuie să avem candidat membru PSD. Punct”, a spus Sorin Grindeanu la Jurnalul de Seară cu Cosmin Prelipceanu.

„Dacă Mircea Geoană dorește să fie candidatul PSD, în primul rând trebuie să aibă o discuție cu noi, să revină în partid, fiindcă a fost președintele acestui partid, a fost membru de partid, și împreună să luăm decizia cea mai bună pentru ca stânga să dea viitorul președinte al României”, a spus Sorin Grindeanu.

„De 20 de ani avem candidați de dreapta, cred că stânga trebuie să dea președinte după 20 de ani și PSD este principalul partid de stânga. Nu personalizez. Dacă cineva dorește susținerea PSD-ului, nu se poate altcumva. Poate colegii mei o să aibă alt punct de vedere. Candidatul PSD este ales în congres, nu în ședințe scurte”, a mai spus Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu susține că nu este imposibil pentru nimeni să devină candidatul PSD, dar cine dorește acest lucru, trebuie să vină la partid.

„Dacă vrei să fii candidatul PSD trebuie să vii la partid, să spui asta vreau să fac. Și-a exprimat vreodată public dorința asta? Dacă vrea să fie susținut, oricine, trebuie să vină la partid”, a mai spus Sorin Grindeanu.

Acesta a mai precizat că PSD trebuie să vină cu un plan coerent pentru alegerile din 2024.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri