USR-PLUS îi răspunde lui Ponta: „Când n-ajungi la struguri pentru că statura publică nu-ți mai permite, spui că-s acri”

Data actualizării: Data publicării:
dragos tudorache

Co-președintele delegației USR-PLUS în Parlamentul European, Dragoș Tudorache, a răspuns, luni dimineață, atacului lui Victor Ponta la adresa lui Dacian Cioloș: statura publică nu-i permite să ajungă la struguri și spune că sunt acri.

Când n-ajungi la struguri pentru că statura publică nu-ți mai permite, spui că-s acri și sigur îi culege altcineva cu mâini străine. Așa și Victor Ponta”, afirmă Tudorache, luni dimineață, pe pagina de Facebook.

„Când europarlamentarii lui Ponta sunt în cel de-al doilea grup ca mărime din Parlamentul European, iar primul grup este PPE, să spui că din cauza celui de-al treilea grup nu a fost numit și un est-european în poziții-cheie ale Uniunii Europene înseamnă să înțelegi politica doar de la Prut până la Nădlac”, adaugă europarlamentarul.

Dragoș Tudorache, copreședinte al delegației USR-PLUS, a devenit membru al Comisiei pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne (LIBE) și membru supleant al Comisiei pentru afaceri externe (AFET) și al subcomisiei pentru securitate și apărare (SEDE), în Parlamentul European, după alegerile din 26 mai.

Duminică, președintele Pro România l-a atacat pe președintele PLUS, Dacian Cioloș, acuzându-l că „a luptat pentru țara lui, Franța”. Declarația a fost făcută după ce Dacian Cioloș a stârnit râsete în Parlamentul European a vorbit de un proiect prin care deciziile de la nivel european să fie aduse mai aproape de cetăţeni, „în care nu negocierile de culise sunt cele care determină figurile proeminente care trebuie să conducă Europa”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri