V. Ponta: Aș vrea fanele mele în PSD, dar am pierdut competiția cu L. Dragnea. Mă mulțumesc cu locul doi pentru moment

Data publicării:
Victor Ponta fane

Aş vrea la un moment dat să se facă în partid și un grup de doamne care rămân fanele mele, dar în noua conducere a partidului pe acest domeniu competiția cu Liviu Dragnea am pierdut-o deja și nici mustață nu o să am prea curând, așa că mă mulțumesc cu locul doi pentru moment”, a spus Victor Ponta, la Conferinţa Naţională a Organizaţiei Femeilor Social Democrate, care are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Iaşi.

Am înțeles de la Victor, aşa a zis el, că a pierdut bătălia cu mine în organizaţia de femei şi nu înţeleg... Daciana este prezentă... Nu spun că aseară, când eram doar noi amândoi, Victor spunea altceva”, a fost replica lui Liviu Dragnea, președintele executiv al PSD. 

Totodată, premierul a adăugat că are mai multă încredere în femeile din politică.

Am mai multă încredere în femeile din politică decât în bărbaţi. Cred că loialitatea, combaterea ideii de trădare şi de oportunism sunt mult mai apropiate de dumneavoastră. Sunt convins ca aici în sală sunt femei care vor rămâne suporteri, fane ale lui Ion Iliescu, Adrian Năstase, Mircea Geoană”, a spus Victor Ponta.

El le-a transmis participantelor la eveniment că ţara trebuie scăpată de „B.U.B.A.”: „Boc a plecat, Anastase a plecat, Udrea a plecat, mai este un domn care trebuie să plece”.

Ponta a mai afirmat că obiectivul său şi al PSD este „îndreptarea răului din ultimii zece ani”.

„Să nu lăsăm în fruntea ţării un om cu aceleaşi metehne şi defecte, să vindecăm toate rănile din ultimele zece ani, să punem în locul urii toleranţa”, a adăugat liderul PSD.

În momentul în care acesta a ajuns la Casa Sindicatelor din Iaşi, unde are loc Conferinţa Naţională a Organizaţiei Femeilor Social Democrate, Ponta a fost întâmpinat de câteva persoane care se opun proiectului de la Roşia Montană şi care aveau pancarte cu mesajele „Salvaţi Roşia Montană”, „Dragi doamne şi domnişoare, Iaşiul nu vrea cianurare”.

Rovana Plumb, reconfirmată la şefia Organizaţiei de Femei a PSD, pe care o conduce din 2005

Singura care şi-a depus candidatura la şefia Organizaţiei de Femei a PSD a fost Rovana Plumb și validată în unanimitate, prin vot deschis, de cele aproximativ 1.000 de participante la Conferinţa Naţională a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate. De asemenea, Maria Lazăr a fost realeasă secretar general al organizaţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri