Vasile Blaga: Candidații de pe locuri eligibile să finanțeze campania

Data publicării:
vasile blaga la digi24

Copreşedintele PNL Vasile Blaga anunță că politicienii care vor candida pe locuri eligibile la alegerile parlamentare trebuie să susţină şi campania electorală, urmând să se stabilească cât va fi contribuţia fiecăruia și să fie declarate public sumele.

vasile blaga la digi24

Vasile Blaga a spus că aceia care vor candida pe liste eligibile vor contribui şi la susţinerea financiară a campaniei electorale.

Cei care vom candida pe poziţii pe care le vom considera eligibile vom participa şi la susţinerea campaniei electorale centrale. Cum, cu cât, public va fi, ca să nu fie nicio discuţie, exact cum am făcut-o şi la alegerile locale. Am spus-o clar presei: cu atâta contribuie fiecare candidat. Şi la campania centrală, că nu vine un avion de pe Lună să aducă bani la PNL", a mai spus Blaga, citat de news.ro

Întrebat care va fi propunerea de premier a liberalilor, Vasile Blaga a răspuns:

Mai avem. Să ştiţi că nu stăm la mâna nimănui. PNL este un partid puternic. Numai dintre oamenii care au performat în structurile locale putem avea desemnat un candidat de premier, că despre asta e vorba, despre candidat de premier propus preşedintelui, că dânsul îl va desemna până la urmă, din fiecare regiune istorică. Nu vom avea probleme aici”.

Vasile Blaga a declarat că fiecare organizaţie locală îşi va stabili lista cu candidaţi pentru alegerile parlamentare, apoi acestea vor fi aprobate de către conducerea centrală a partidului.

Întrebat de jurnalişti dacă politicieni de la centru vor candida în teritoriu, Blaga a spus că numărul acestora va fi redus. El a menţionat că organizaţiile trebuie să anunţe candidaţii la alegerile parlamentare în jurul datei de 25 septembrie.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri