Victor Ponta a avut o întrevedere cu fostul premier britanic Tony Blair

Data publicării:
ponta si blair 1

Întâlnirea dintre premierul român şi fostul lider britanic are loc cu o zi înainte de cea dintre premierul Victor Ponta şi cancelarul german Angela Merkel. Premierul român are misiunea ca la acea întîlnire sa relanseze relaţiile bilaterale dintre cele două ţări.

„Am discutat cu un om care chiar dacă nu mai e în funcţie, e extrem de conectat la tot ceea ce se întâmplă în Europa, în America. Pentru mine, să întreb lucruri cu care mă confrunt în fiecare zi pe cineva care a stat 10 ani într-o poziţie de prim-ministru, e o oportunitate extraordinară”, a spus Victor Ponta după întrevederea cu Tony Blair.

Premierul a afirmat că Tony Blair i-a dat câteva sfaturi.

„Să avem mai multă încredere în noi. Într-adevăr, dacă noi n-avem încredere în România, nici nu vor avea alţii mai mult decât noi”, a mai spus Ponta.

Născut în 1953, Tony Blair a fost premier al Marii Britanii între 1997 şi 2007 şi este considerat cel mai de succes politician laburist. Tony Blair a fost, de asemenea, unul dintre cei mai mai apropiaţi aliaţi ai fostului preşedinte american George W. Bush.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri