Victor Ponta: Când e vorba de bani, Traian Băsescu se pare că nu mai e antirus

Data publicării:
benzinarie gazprom 1

Întrebat luni dimineață despre acest subiect, premierul a spus inițial că „este problema lui Traian Băsescu”, dar ulterior, când i s-a spus că „sunt oameni care așteaptă o reacție” din partea sa și că e un subiect care ține agenda de câteva zile, Victor Ponta a comentat:

„Pe bună dreptate ține agenda. După ce ani de zile domnul Băsescu s-a dat marele antirus, se pare că nu mai este antirus în realitate. Când e vorba de bani, se pare că nu mai e....De fapt, tot discursul domnului Băsescu a fost o minciună, tot timpul. Eu cred că nu trebuie să fim nici anti-Rusia, nici anti-Rusia, trebuie să fim pro-România, ceea ce domnul Băsescu n-a fost niciodată în ultimii ani, chiar deloc. El se gândește la banii lui și ai familiei”, a spus premierul.

Imediat, a adăugat: „Să stea liniștit, că am văzut că era îngrijorat și el, și consilierii lui, că eu n-am contracte cu nicio firmă din Rusia, nici din România”.

Traian Băsescu a avut o dispută cu un jurnalist de la postul Antena 3 în timpul conferinței susținute joi seară la Cotroceni. Reporterul i-a cerut președintelui o reacție referitoare la informațiile potrivit cărora Ioana Băsescu ar lucra pentru Gazprom în România, iar șeful statului i-a răspuns că minte ca și patronul Antenei 3, care este condamnat la 5 ani de închisoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri