Victor Ponta: „Președintele ne-a făcut exemplu de școală pentru copiii din Germania! Ghinion!”

Data publicării:
PONTA
Foto: Digi24

Fostul premier Victor Ponta consideră că președintele Klaus Iohannis „ne-a făcut exemplu” pentru copiii din Germania. Deputatul PSD se referă la videoclipul difuzat de televiziunea ZDF în care este explicată corupția din România pe înțelesul copiilor.

postare ponta

„Bravo - să fim mândri! După ce la începutul anilor '90 am fost poporul care „mănâncă lebedele din Viena” am devenit „țiganii cerșetori din Franța”, violatorii și criminalii din Italia și acum - iată - exemplu de corupție pentru copiii din Germania! Să mulțumim tuturor celor din țară și din afară care au pus umărul la acest nou „brand de țară”!

Sigur că în 2013-2015 am fost țara cu cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, cu cea mai rapidă creștere a absorbției fondurilor europene, cu cele mai bune condiții fiscale pentru investiții, cu cea mai mare creștere procentuală a salariului mediu, cu cel mai rapid internet și cei mai buni tineri IT-iști , etc! Dar asta sună foarte prost!!!! Nu poți să spui așa ceva despre România elevilor germani!

Așa că președintele nostru s-a gândit „cu atenție și preocupare” și ne-a făcut din nou exemplu de școală pentru copiii din Germania!

Ghinion!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri