Deputat PSD, despre „banditismul” #rezist și „vipere”

Data actualizării: Data publicării:
170509_PARLAMENT_SEDINTA_BACALBASA_BICHINET_12_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM Photos / Octav Ganea

Nicolae Dobrovici-Bacalbașa, deputat PSD de Galați, a lansat în Parlament, cu prilejul dezbaterilor la proiectul de modificare a Legii nr. 317/2004, un atac la adresa ex-ministrului Monica Macovei și a celor care se opun modificării legilor Justiției.

Ca să înțelegem ce se petrece aici în această clipă, dați-mi voie să omagiez clarviziunea și curajul din acest weekend al președintelui Statelor Unite, Donald Trump, care a dezvăluit rețeaua de păianjen internațională a banditismului numit #rezist (aplauze în sală - n.r.). Vedem aici zbaterile viperelor unui sistem ocult și ultimele bale sângeroase ale Monicăi Macovei și ale banditismului ei din Justiție. Fraților, vă felicit pentru curaj și clarviziune!”, a declarat, de la tribuna Camerei Deputaților, deputatul PSD.

Intervenția sa, nesancționată în vreun fel de Florin Iordache, președinte de ședință în acel moment, s-a produs în timpul dezbaterilor generale la proiectul de modificare a Legii nr. 317/2004 privind organizarea și funcționarea Consiliului Superior al Magistraturii, după ce reprezentanții USR și PNL au solicitat retrimiterea la comisie a proiectului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri