Videoclip viral, sursă de inspirație pentru politicienii în goana după notorietate

Data publicării:
cristi

Horea Vuşcan, prezentat recent de Mişcarea Populară drept candidat pentru Primăria Oradea, nu crede că trecutul are vreo importanţă în definirea carierei lui politice. Poate de aceea şefii săi politici au aflat din presă, după ce l-au nominalizat, că în 2003 a fost implicat într-un accident în urma căruia au murit trei persoane. A fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Am plătit moral, am plătit civil, am plătit financiar. Dosare perfecte și CV-uri impecabile și costume, cămăși, cravate, la actuala clasă politică avem și acești oameni au furat foarte mulți ani”, spune Horea Vușcan.

Apostrofat de Traian Băsescu, tânărul politician şi-a retras candidatura.

Vă atenționez din capul locului asupra cunoașterii reale a celor care vin să se înscrie în partid”, a declarat Traian Băsescu.

Mişcarea Populară se pregăteşte să-l lanseze în cursa pentru Primăria Sectorului 3 pe Cristian Petrescu. Fostul ministru al Dezvoltării şi-a început campania online inspirat de un videoclip viral.

Dacă vrei să scapi sectorul 3 de Robert Negoiță, cheamă-l pe Cristi. Cristi Petrescu”, sună sloganul de campanie a lui Cristian Petrescu. Iar acesta explică: „Au fost oameni care nu au înțeles de ce trebuie să mulezi un clip de campanie pe un clip cu un bețiv și un câine. Mă striga lumea pe stradă: Salut, Cristi!Acum știu că dacă îl cheamă pe Cristi, chiar vine cineva”.

Acelaşi clip este folosit şi de un alt „Cristi”. Cristian Rizea, potenţial candidat al PSD la primăria Sectorului 5.

În schimb, Cristian Buşoi de la PNL, care ar vrea să candideze pentru Primăria Capitalei, a provocat revoltă după ce a folosit pe un banner electoral tragedia din Clubul Colectiv.

Eu cred că a greșit și dânsul a recunoscut și l-a retras”, a spus Vasile Blaga.

Indignare a provocat şi filiala PSD Neamţ, după ce şi-a pus sigla pe imaginea şi titlul melodiei „Vrem schimbare”. După ce autorii piesei, Just Marshal, s-au sesizat, poza a fost scoasă de pe site-ul organizaţiei.

O campanie intensă pe Facebook duce şi Gabriel Mutu, potenţial candidat la Primăria Sectorului 6. Sub deviza „Mutu vorbeşte”, senatorul PSD îi ţine la curent pe alegători cu planurile sale de campanie şi postează fotografii din plimbările pe la mănăstiri şi de la petrecerile la care participă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri