Prefectul de Brăila îi liniștește pe oameni: Nu există motive de panică în urma alertei cu drone

Data actualizării: Data publicării:
imagine din Braila
Prefectul de Brăila îi liniștește pe oameni: Nu există motive de panică în urma alertei cu drone. FOTO: facebook Iulian Timofei

Prefectul de Brăila, Iulian Timofei, susține sâmbătă, într-un comunicat de presă, că "nu există motive de panică în urma alertei cu drone care a fost emisă, vineri noapte, prin Ro-Alert, pe raza municipiului Galaţi.

"Dragi locuitori ai Brăilei, doresc să vă transmit că nu există motive de panică în urma alertei cu drone, emisă prin Ro-Alert. Autorităţile locale şi naţionale au luat măsuri pentru siguranţă şi pentru a monitoriza situaţia cu atenţie. Este important să rămânem calmi şi să ascultăm cu atenţie indicaţiile oficiale care vor fi furnizate de către autorităţi. În plus, puteţi să vă informaţi din surse de încredere şi să evitaţi răspândirea de zvonuri sau informaţii false", a comunicat Iulian Timofei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În comunicatul remis de Prefectura Brăila se mai arată că prefectul "se află în teren de astă noapte, încă de la transmiterea mesajului Ro-Alert şi, împreună cu reprezentanţi din conducerea structurilor locale MAI (Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, Poliţia de Frontieră, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dunărea Brăila), precum şi cu efective din cadrul acestor structuri, participă la acţiuni de sprijin pe raza judeţului vecin, Galaţi".

Locuitorii municipiului Galaţi au primit, vineri noapte, mesaje Ro-Alert care anunţau căderea unor obiecte periculoase din spaţiul aerian şi cereau populaţiei să se adăpostească. Potrivit prefectului de Galaţi, Claudiu Sorin Gavril, o persoană ar fi sunat la 112, vineri noapte, şi ar fi anunţat "că ar fi văzut ceva căzând pe câmpul aflat în zona cartierului Dimitrie Cantemir".

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri