Primele măsuri luate în cazul polițistului din Alexandria care a furat mașina unui curier și s-a urcat la volan beat și drogat

Data publicării:
insigna politiei
Foto: Facebook / Poliția Română

IPJ Teleorman anunță primele măsuri luate în cazul polițistului din Alexandria care a furat mașina unui curier și a condus sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise. Agentului, care în timpul liber ar fi și diacon la o biserică, i-a fost retras dreptul de a mai purta și folosi armamentul din dotare și va îndeplini atribuții pe linie administrativă până la finalizarea cercetărilor în acest caz. 

Poliția Teleorman a transmis, luni, ca urmare a evenimentului de sâmbătă, privind furtul unui autoturism de către un polițist din cadrul Poliției municipiului Alexandria, că probele de sânge prelevate de la polițist au fost înaintate Institutului de Medicină Legală Mina Minovici din București pentru prelucrare.

„Având în vedere gravitatea evenimentului prin care polițistului i s-a retras dreptul de a mai purta și folosi armamentul din dotare, până la finalizarea cercetărilor și clarificarea situației, polițistul va îndeplini atribuții pe linie administrativă în cadrul structurii din care face parte, fără a desfășura activități de patrulare sau alte activități operative care impun relaționarea cu cetățenii”, a transmis Poliția Teleorman.

Un bărbat de 27 de ani, polițist la Poliția Alexandria, județul Teleorman, este cercetat după ce ar fi furat mașina unei firme. Acesta era băut și sub influența unor substanțe psihoactive. Polițistul a fost depistat în localitatea Nanov. În urma testării, acesta avea o alcolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive.

Agentul din Teleorman este, în timpul liber, și diacon la o biserică. Deocamdată nu e clar dacă la biserică mai e primit.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri