Probleme la motor la avionul lui Jean Claude Juncker

Data actualizării: Data publicării:
jean-claude juncker shutterstock_579400999
Foto: Shutterstock

Preşedintele Comisiei Europene a întâmpinat probleme înainte de a decola de pe Aeroportul Băneasa. Trebuia să plece la 13.30, însă avionul şefului Comisiei Europene s-a defectat. Unul dintre motoare a fost resetat. Incidentul vine după ce oficialul european s-a întâlnit în sfârşit cu premierul Viorica Dancilă. Asta după ce şeful executivului de la Bucureşti nu a reuşit să ajungă la timp pentru a-l întâmpina pe oficialul european.

jean-claude juncker shutterstock_579400999
Foto: Shutterstock

După ce luni a ratat întâlnirea, marți Dăncilă a mers cu o oră mai devreme la locul unde s-a văzut cu Juncker

ACTUALIZARE 14.20. Avionul de tip Challenger 850 a fost reparat, decolând la ora 14.20.


Aeronava de tip Challenger 850 staționează pe aeroportul Băneasa. Decolarea trebuia să aibă loc la 13.30. 

Incidentul a avut loc după ce premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit la Aeroportul Băneasa cu preşedintele Comisiei Europene. Viorica Dăncilă a mers la locul întâlnirii cu o oră mai devreme și l-a aşteptat pe Jean Claude Juncker care a fost întâmpinat de premier împreună cu comisarul european Corina Creţu.

 Viorica Dăncilă trebuia să-l întâmpine ieri pe Jean Claude Juncker, la sosirea în ţară. A ratat însă momentul. Ulterior, Executivul a susţinut într-un comunicat de presă că avionul preşedintelui Comisiei Europene ar fi ajuns mai devreme, iar SPP l-ar fi preluat pe acesta de la scara aeronavei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri