Video Proiectat prin parbriz după ce a lovit un sens giratoriu. Mașina a luat foc, iar șoferul este în stare critică

Data actualizării: Data publicării:
accident
Foto: captura video

Un accident deosebit de grav a avut loc după miezul nopții în localitatea Ovidiu din județul Constanța. Un șofer a lovit violent cu mașina amenajarea rutieră a unui sens giratoriu de la intersecţia Autostrăzii A4 cu DN 2A. La impact, bărbatul a fost proiectat din parbriz și aruncat într-o altă mașină parcată. Autoturismul implicat în accident s-a răsturnat, apoi a luat foc. Șoferul este în stare critică.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 00.15 iar la fața locului au sosit mai multe echipaje de pompieri poliție și medici.

Șoferul, un bărbat de 42 de ani, rănit grav a fosdt transportat de urgență la spital.
Potrivit polițiștilor constănțeni, citați de Ziua de Constanța din impactul cu sensul giratoriu, șoferul a zburat prin parbriz fiind proiectat într-o mașina parcată în benzinăria din apropiere.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani, care a intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, ulterior fiind proiectat, pe plafon, în incinta unei staţii GPL din zonă, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care se afla parcat. După producerea accidentului, autoturismul răsturnat a luat foc, incendiul fiind stins de martori cu ajutorul unor extinctoare”, a transmis IPJ Constanţa.

Sursa citată a precizat că în urma accidentului a fost grav rănit şoferul autoturismului, în vârstă de 42 de ani. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

 

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri