Un interlop din Iași, fugar timp de un deceniu, şi-a transmis LIVE întoarcerea

Data actualizării: Data publicării:
belgian tanase ziaruldeiasi

Interlopul ieșean Belgian Tănase, fugar din 2007, a revenit în țară la patru zile după ce faptele pentru care a fost condamnat la închisoare s-au prescris. Mai mult, familia interlopului a transmis în direct, pe Facebook, întoarcerea lui Tănase în țară, potrivit ziaruldeiași.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Poliția română spune a făcut toate demersurile pentru a-l captura timp de nouă ani, după ce a fost condamnat pentru infracțiuni rutiere la patru ani de închisoare. Totuși, ziaruldeiași.ro notează că în urma unei investigații din 2014 a dezvăluit că Belgian Tănase se afla în Londra.

De asemenea, în 2008, implicat într-un proces, Belgian Tănase, căutat de autoritățile române și atunci, și-a făcut publică adresa din Franța.

Mai mult, belgian Tănase a fost arestat în Franța la sfârșitul lunii trecute, dar justiția franceză a fost obligată să îl elibereze, deoarece o instanță din Iași îi anulase mandatele de executare a pedepsei, în urma contestației depuse de interlop. Astfel a fost posibil ca Belgian Tănase să se întoarcă în Iași după nouă ani.

După ce a revenit în țară, pe Facebook au fost publicate mai multe imagini de la o petrecere, în care Belgian Tănase sărbătorea alături de familia lui. 

Belgian Tănase face parte din clanul interlopului Comos. El a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu executare pentru că a condus fără permis și a refuzat prelevarea probelor bilogice. Condamnarea a fost cu executare deoarece nu se afla la prima faptă de acest gen. Înainte de decizia din 2007, Belgian a fugit din țară și a fost dat în urmărire generală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri