Medicul psihiatru Gabriel Diaconu: Puțini oameni au dat României o șansă. Avem un liman de atins, să vaccinăm 10 milioane

Data actualizării: Data publicării:
Gabriel Diaconu în studioul Digi24.
Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a spus la Maratonul vaccinării de la București că puțini doameni ar fi dat României o șansă în ceea ce privește succesul vaccinării. Foto: Captură TV Digi24

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a spus la Maratonul vaccinării de la București că puțini oameni ar fi dat României o șansă în ceea ce privește succesul vaccinării, pentru că aici „corpul medical e divizat”, iar sistemul de sănătate este unul „cu probleme”.

Gabriel Diaconu: Puțini oameni au dat României o șansă, că are un corp medical divizat, sistem de sănătate cu probleme. Noi doctorii am făcut un lucru ce antivaxeri nu fac, noi venim cu o soluție, nu protestăm.

La fiecare persoană vaccinată am văzut tristețe. Abia acum pot să-și plângă trauma suferită de un an.

Avem un liman de atins, să vaccinăm peste 10 milioane de oameni în cel mai scurt timp. Lupta cu COVID se va duce în acele zone în care oamenii în costum nu ajung prea des. Astăzi am vaccinat orbi, persoane cu probleme psihiatrice. În fața bolii suntem egali.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri