Testare COVID la prețuri speciale, cu rezultate rapide, la SANADOR

Data publicării:
Coronavirus,Sars,Cov,2,And,Vui,20201201,,Covid,Vaccination,Over Articol sustinut de SANADOR
Coronavirus SARS CoV 2 and VUI 20201201, Covid vaccination over the world, Save air travel during COVID-19, PCR and Antigen rapid test, Air travel in 2021, Vaccination passport

Pregătit de vacanță? Dacă vrei să pleci în străinătate, asigură-te că ai și testul COVID la timp, în limba engleză și cu cod QR. SANADOR ți-a pregătit prețuri speciale pentru testul RT-PCR și pentru testul antigenic rapid.

Testarea prin metoda RT-PCR, disponibilă la SANADOR la 195 de lei, identifică ARN-ul viral din produse patologice (exsudat nazofaringian) prin tehnici de biologie moleculară. La momentul actual, este cel mai performant și fidel test utilizabil, putând detecta și încărcături virale mici.

Pentru RT-PCR, rezultatul este disponibil online în maximum 24 de ore, cu cod QR și, la cerere, în limba engleză. Recoltările pentru testul RT-PCR SARS-CoV-2 se fac doar cu programare prin Call Center – 021.9699 nonstop sau prin completarea formularului de programare de pe site.

SANADOR deține singurul laborator din România acreditat RENAR pentru detecția și determinarea SARS-CoV-2 prin metoda Real-Time PCR. Acreditarea a fost obținută de la RENAR – organismul național de acreditare în baza standardului SR EN ISO 15189:2013, privind calitatea și competența în domeniul biologiei moleculare.

La SANADOR, prețul unui test antigenic rapid este de 72 lei, iar rezultatul este disponibil în aproximativ 20 de minute. Testele antigenice rapide se pot realiza fie cu programare prin Call Center – 021.9699, disponibil nonstop, fie direct prin prezentarea la unul dintre punctele de recoltare COVID, în timpul programului de lucru.

Pentru depistarea infectării cu noul coronavirus și a răspunsului la infecție sau vaccinare, SANADOR îți oferă acces la mai multe tipuri de testare COVID:

  • testarea RT-PCR;

  • testele antigenice rapide;

  • identificarea anticorpilor de tip IgM și IgG;

  • dozarea anticorpilor neutralizanți;

  • screeningul mutațiilor care conferă virusului contagiozitate crescută.

Anticorpii specifici produși de organism ca răspuns la infectarea cu acest virus sau la vaccinarea împotriva lui sunt anticorpi anti-nucleocapsidă și pot fi de tip IgM și IgG. Aceste analize sunt recomandate persoanelor care au trecut prin infecția cu COVID-19 și pot identifica și trecerea prin infecție în absența simptomatologiei.

În cazul în care a fost efectuată schema completă de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 sau pacientul a trecut prin această infecție, poate beneficia de dozarea cantitativă a anticorpilor anti-Spike (anticorpi neutralizanți). Acești anticorpi împiedică atașarea virusului de celulele umane.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri