Un bărbat spune că s-a rănit în timp ce-și tăia salam. La spital, medicii i-au găsit în stomac un ciocan, un cuțit, piroane și bani

Data actualizării: Data publicării:
diferite obiecte asezate pe un prosop albastru
Un bărbat din Iași care a ajuns la spital aparent cu o plagă înjunghiată în abdomen, avea în interiorul stomacului o adevărată colecție de obiecte FOTO: Ziarul de Iași

Weekend-ul trecut, medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași s-au confruntat cu un caz neobișnuit. Un bărbat care a ajuns la spital aparent cu o plagă înjunghiată în abdomen, avea în interiorul stomacului o adevărată colecție de obiecte.

Bărbatul de 56 de ani a spus că a vrut să-și taie o felie de salam și din greșeală s-a înjunghiat singur în burtă, relatează Ziarul de Iași.

Însă medicii care l-au preluat au constatat că aveau de-a face cu un caz mult mai grav. Operându-l i-au scos din stomac partea din metal a unui ciocan, o lamă de cuțit, piroane, bancnote de un leu rulate și o suită întreagă de obiecte din metal, din cauciuc și din plastic.

Medicii au stabilit că pacientul este diagnosticat cu o boală psihică și de curând fusese externat.

„Pacientul de 54 de ani din localitatea Bârnova a fost preluat de la domiciliu de echipajul TIM cu plagă înjunghiată abdominală prin obiect ascuțit tăietor (cuțit). Pacientul are patologie psihiatrică fiind recent externat de la Institutul de Psihiatrie”, a declarat pentru sursa citată dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri