V. Voiculescu, la Digi24: E în minister un înalt funcţionar care plimbă acte la PSD. Are 20.000 de lei salariu

Data actualizării: Data publicării:
vlad voiculescu

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a dezvăluit că, în instituţia pe care a condus-o în perioada guvernării Cioloş, exista un consilier plătit cu 20.000 de lei pe lună. Doar că singura atribuţie era să trimită documente către PSD.

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii, a vorbit la emisiunea „În faţa ta”, despre politizarea Ministerului Sănătăţii şi despre un anume consilier angajat pe un post de înalt funcţionar public, care, pe un salariu de 20.000 de lei, doar ducea documente la partid. „Pe cele care lui îi păreau interesante pentru partid”.

Vlad Voiculescu: Ideea mea că există un Minister al Sănătăţii care e interesat de coordonare nu există. Acest Minister al Sănătăţii de azi e constituit din câteva zeci de oameni care lucrează, eu am lucrat cu aproximativ zece oameni. Există foarte mulți oameni care sunt plantați de partid, de diverse partide.

A fost un om care se ocupa strict cu plimbatul documentelor din MS și transmiterea către PSD. Cu asta se ocupa.

Claudiu Pândaru: Pe ce post era angajat?

Vlad Voiculescu: Pe un post de înalt funcționar publice. E în continuare în minister.

Claudiu Pândaru: Ce salariu avea?

Vlad Voiculescu: Undeva pe la 200 de milioane lei vechi (20.000 de lei noi – nr.r). Pentru fiecare dintre noi trebuie să fie clar pe cine serveşte. Noi serveam publicul şi pacienţii. Discuţiile pe care le-am avut erau punctuale pe ce trebuia să facă.

Claudiu Pândaru: Ce documente ducea?

Vlad Voiculescu: Ducea toate documentele care lui îi păreau interesante pentru partid - ordine de ministru, referate, orice fel de lucru care ar putea face Ministerul Sănătăţii sau pe mine personal atacabil în presă. Poate şi alte lucruri.

Claudiu Pândaru: De ce nu l-aţi dat afară?

Vlad Voiculescu: Era înalt funcționar public, un înalt funcționar public nu poate fi dat afară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri