VIRAL. Aşa arată mâna unui chirurg după 12 ore de operaţii, la 30 de grade

Data publicării:
mana medic

Un medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara a postat pe internet o fotografie cu mâna sa, după 12 ore de intervenții chirurgicale la o temperatură care ajunge în sala de operații la 30 de grade.

"Mâna dreapta, după 12 ore de operații la 30 de grade", a scris doctorul Horia Feier, în descrierea fotografiei care a iscat numeroase comentarii din partea utilizatorilor rețelei de socializare.

Medicul timișorean a explicat în comentariul postat la fotografie: "Problema e clima inexistentă: în sală sunt 30 de grade pe monitor, sub scialitică sunt 33, Iar sub halat Dumnezeu știe cât".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit medicului, în spitalul respectiv instalația de climă este veche de peste 20 de ani și nu mai este funcțională. Firma care a instalat-o a apreciat repararea instalației la circa 26.000 de euro. Așa că lucrările de renovare întârzie.

"Aceasta este mana care,cu ajutorul lui Dumnezeu , acum 5 ani mi-a salvat sotul (atunci 39 ani) din ghearele mortii si a facut ca fiica noastra atunci de 7 anisori sa nu ramana fara tata. E strigator la cer, ce se intampla acolo.... in ce conditii inca se salveaza vieti", este unul din zecile de comentarii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri