Video Scandal între Robert Negoiță și polițiștii locali de la Capitală. Nicușor Dan: Mă întreb câte să mai facă și să nu intre în pușcărie

Data actualizării: Data publicării:
robert negoita se cearta cu poilitistii locali de la capitala
Scandal între Robert Negoiță și polițiștii locali de la Capitală.

Ceartă în plină stradă între primarul Sectorului 3 și polițiștii locali, trimiși de Nicușor Dan să blocheze șantierul pentru extinderea unei benzi de circulație. Robert Negoiță îl acuză pe primarul general că i-a trimis poliția pe cap și nu îl lasă să lucreze. De cealaltă parte, Nicușor Dan spune la B1 TV că zona respectivă nu ține de primăria lui Negoiță, ci e administrată de primăria sa. Cei doi nu sunt la prima dispută: anul trecut s-au certat din cauza palmierilor din Piața Unirii și a terenului retrocedat din Parcul IOR.

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3: Avem autorizație, toate avizele necesare să lărgim această zonă 100 metri, astfe încât să putem să avem un trafic mai fluid. (...) Iată ce se întamplă când discutăm acum, aici - avem niste inși trimiși de primarul general, poliția de la Municipiul Bucuresti, uitaâi-i. Dânșii au venit aici trimiși de Primarul General, intră peste oameni în șantier să le ia lopețile din mână. Și-au terminat toate problemele, nu mai au nimic de rezolvat în București!

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei: Dacă eu aș intra în curtea dvs. și m-aș apuca să pun un stâlp, ca zic că așa iluminez mai bine curtea pe care eu o am, dvs nu ați suna la Poliție și ați spune ca nu este posibil să intru pe proprietatea dvs? Exact asta se întâmplă, și eu mă întreb de câte sute de ori mai trebuie domnul Negoiță să faca lucrurile pe care le-a facut deja de sute de ori, și să nu intre în pușcărie. Nu se poate așa ceva! Există o delimitare de atribuții, tu trebuie să cheltuiești banul public acolo unde ai administrarea. Acea stradă nu e în administrarea Sectorului 3, este în administrația Primariei Capitalei.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri