Tu vrei să îţi rup picioarele? Dezvăluiri despre atitudinea lui Oprea în Guvern

Data actualizării: Data publicării:
Valentin mircea

Valentin Mircea, şeful Corpului de Control al Guvernului dezvăluie, într-o postare pe Facebook, care era atitudinea lui Gabriel Oprea, din perioada în care acesta din urmă era vicepremier. Era arogant, îi insulta pe ceilalţi, ameninţa şi umilea, susţine Valentin Mircea.

Valentin mircea

„Azi, la masă, la cantina de la Guvern, am avut ocazia să aflu câteva crâmpeie din comportamentul gheneralului Oprea, pe vremea când făcea pe vice prim-ministrul”, îşi începe şeful Corpului de Control al Executivului dezvăluirile.

Potrivit acestuia, atitudinea lui Gabriel Oprea era mai mult decât sfidătoare, ajungându-se, potrivit celor susţinute de Valentin Mircea, la episoade de neimaginat într-o asemenea instituţie. „Insulte, aroganță, amenințarea celor care nu făceau ce vroia el (<<tu vrei să îți rup picioarele?>>), umilirea tuturor (când intra în sala de ședințe de guvern, toți cei din aparatul de lucru și secretariat trebuiau să se ridice în picioare, în momentul în care trecea <<mărețul>> pe lângă ei), folosirea personalului pentru îndeplinirea unor sarcini personale (cumpărături etc). La noi în Oltenia există o vorbă: s-a urcat scoafa în copac și acum se crede privighetoare”, scrie oficialul guvernamental, pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri