SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Data actualizării: Data publicării:
Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

DIGI România va lansa serviciul complet SkyShowtime – care include cele două canale liniare premium – disponibil tuturor abonaților de televiziune digitală.

Începând din 25 aprilie 2024, DIGI - unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din România, va introduce întregul pachet de servicii SkyShowtime în grila sa de programe și va distribui canalele liniare premium SkyShowtime 1 HD (poziția 110) și SkyShowtime 2 HD (poziția 111) tuturor clienților care beneficiază de serviciul TV digital. Parteneriatul cu DIGI România reprezintă un punct de referință pentru Europa Centrală și de Est, marcând prima colaborare B2B derulată de SkyShowtime în această regiune.

În cadrul unei campanii speciale de lansare, DIGI va oferi acces fără costuri suplimentare la portofoliul complet SkyShowtime pentru abonații care dețin serviciul de televiziune digitală, pentru o perioadă limitată de timp, până la data de 15 iulie 2024. După încheierea promoției, clienții DIGI se vor putea abona la serviciul SkyShowtime și vor putea alege dintr-o gamă de pachete avantajoase, ofertă care va fi anunțată în lunile următoare.

Abonații serviciului TV digital vor avea acces cu autentificare la întregul conținut SkyShowtime, inclusiv la cele mai recente lansări cinematografice de succes de la celebrele studiouri de film Paramount Pictures și Universal Studios. În plus, vor putea viziona titluri importante ale serialelor exclusive de pe platformă, precum toate episoadele hitului global Yellowstone și spin-off-urile sale 1883 și 1923, alături de o selecție în continuă actualizare a serialelor originale SkyShowtime.

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a declarat: „Încă de la început, SkyShowtime s-a concentrat pe construirea de parteneriate cu principalii furnizori de televiziune din piețele unde activăm. Iar acum, la un an de la lansarea în România, suntem extrem de mândri să intrăm în acest nou parteneriat cu DIGI, extinzând acoperirea și disponibilitatea SkyShowtime la peste două milioane de clienți.”

„Pe măsură ce peisajul media continuă să evolueze, obiectivul nostru rămâne neschimbat – acela de a asigura clienților noștri acces la un conținut extins și diversificat. Pentru DIGI, furnizarea unui serviciu de înaltă calitate implică investiții în tehnologie de vârf și încheierea unor parteneriate cheie, așa cum este cel cu SkyShowtime, pentru a permite oferirea unei experiențe de divertisment îmbunătățită. Ne bucurăm să anunțăm semnarea acordului de difuzare a canalelor SkyShowtime în grila noastră TV din România, prin care ducem mai departe misiunea asumată de companie, de a ajunge în casele milioanelor de utilizatori cu o multitudine de programe captivante”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al DIGI Communications N.V.

Hristina Georgieva, Chief Business Officer pentru SkyShowtime, a declarat: „Acesta este primul nostru parteneriat în Europa Centrală și de Est și suntem extrem de mândri să ne alăturăm echipei DIGI și platformei lor de succes. Suntem încântați să susținem oferta DIGI cu portofoliul SkyShowtime de divertisment premium și să oferim opțiuni suplimentare și mai multor utilizatori din România.”

Gabor Harsanyi, Manager General Regional pentru Europa Centrală și de Est la SkyShowtime, a declarat: „Lansarea acestui parteneriat alături de DIGI este un moment uriaș pentru SkyShowtime și comunitatea din România. Suntem încântați să oferim mai multe opțiuni și modalități de a accesa conținutul SkyShowtime și așteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm acest parteneriat.”

SkyShowtime găzduiește aproximativ 50% din box office-ul de la Hollywood. Printre filmele disponibile în prezent în serviciu, se numără: Cocaine Bear, Fast X, Oppenheimer, PAW Patrol: The Mighty Movie, Smile, Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, The Perfect Escape și The Super Mario Bros.Movie.

Clienții DIGI vor putea viziona, de asemenea, seriale originale SkyShowtime cum ar fi Poker Face, The Curse, Veronika precum și viitorul The Tattooist of Auschwitz, cu actorul Harvey Keitel în rol principal. Telespectatorii se vor bucura de spectacole globale exclusive, inclusiv noul hit Lawmen: Bass Reeves sau de seriile Special Ops: Lioness, cu Zoe Saldana și Nicole Kidman, Halo, Star Trek: Discovery, Ted și Tulsa King, cu Sylvester Stallone. Mai mult, grila de programe SkyShowtime va cuprinde titlurile preferate ale cinefililor și seriale de colecție precum Dexter, Frasier, The Office, Ray Donovan și multe altele.

Abonații DIGI care dispun de pachetul TV digital vor beneficia de acces neîntrerupt atât la cele două canale liniare premium SkyShowtime 1 HD și SkyShowtime 2 HD, cât și la serviciul de streaming SkyShowtime, fără costuri suplimentare, pe toată durata campaniei promoționale valabile în perioada 25 aprilie 2024-15 iulie 2024. Pentru a obține acces la serviciul de streaming Skyshowtime, utilizatorii se vor autentifica în contul de client DIGI și vor urma pașii necesari pentru a se genera voucherul promoțional.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați:

www.skyshowtime.com

www.digi.ro/skyshowtime

Despre SkyShowtime

SkyShowtime este cel mai nou serviciu de streaming din Europa. O asociere a Comcast și Paramount Global, SkyShowtime reunește cele mai bune programe de divertisment de la Hollywood și locale.

Începând cu filme și seriale originale de la brandurile emblematice Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock, până la seriale SkyShowtime Originals, SkyShowtime este noua casă a divertismentului premium din Europa.

Lansat în 2023 pe toate piețele pe care este prezent, SkyShowtime este disponibil în: Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

Despre Grupul DIGI

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI pune la dispoziția clienților săi prin intermediul diviziei media și o ofertă diversificată de conținuturi radio și TV: televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Chill FM, DIGI24 FM și serviciul de content Digi Online.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri