Argeș: Un bărbat prins sub un mal de pământ a fost extras cu succes de pompieri și transportat la spital

Data actualizării: Data publicării:
lucrări rețea canalizare, conductă de apă ruginită în pământ
Bărbatul efectua lucrări la reţeaua de canalizare. Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: Profimedia Images

Un bărbat care a fost prins marți sub un mal de pământ în localitatea Priboieni, Argeș, a fost extras şi transportat la spital cu un elicopter SMURD, informează Agerpres.

„După aproximativ două ore în care echipajele de pompieri şi cele medicale au lucrat la degajarea pământului de lângă victimă şi la menţinerea activităţii cardiace a acesteia, salvatorii au extras pacientul, în vârstă de 31 de ani. Acesta este transportat la spital (...) cu elicopterul SMURD”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Bărbatul lucra la o reţea de canalizare a fost strivit de un mal de pământ care s-a prăbuşit. Accidentul a avut loc luni după-amiază, în jurul orei 15.

Conform ISU Argeș, bărbatul a fost găsit cu partea inferioară a corpului îngropată în pământ şi în stop cardio-respirator, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare. Echipajele medicale au reuşit în cele din urmă să restabilească activitatea cardiacă a victimei.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, din primele informaţii a reieşit că bărbatul efectua lucrări la reţeaua de canalizare.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri