Britanicul care a câștigat cel mai bine plătit job din lume vizitează România

Data publicării:
britanic vizita romania

Britanicul care a câştigat cel mai bine plătit job din lume, acela de a promova în toată lumea o insulă din paradisul turistic al Marii Bariere de Corali, vizitează în aceste zile România. Ben Southall nu a venit singur, ci alături de soţia sa. Prima oprire: Alba Iulia unde vor sta până pe 1 iunie, iar de acolo vor ajunge mai departe în Capitală şi în judeţul Braşov.

Britanicul Ben Southall şi soţia sa, Sophee, au venit la Alba Iulia fiind fascinaţi de istoria oraşului. Au urmărit cu entuziasm reconstituirile istorice organizate în Cetatea Alba Carolina. Ben Southall nu a ratat momentul să îmbrace armura de soldat.

Cei doi britanici au vrut să descopere şi arta culinară a zonei. Ajutat de chef Toma, britanicul a făcut prăjitura Cetăţii, un desert din ciocolată, biscuiţi, lavandă, mango, brânză ducle, cimbru, chilii, cacao şi lichior de vanilie.

„A fost o mare plăcere să lucrez cu Ben, care este foarte priceput în bucătărie. A fost un ajutor de nădeje? Foarte mare ajutor, nu mă gândeam că e aşa îndemânatic”, spune chef Cosmin Toma.

Ben Southall va promova oraşul Alba Iulia pe renumitul blog „Best Life in the World", unde sunt prezentate destinaţii de top.

Ne place să călătorim şi să vizităm locuri diferite despre care oamenii nu au auzit, aşa că experienţa aceasta de a veni inima Transilvaniei şi a descoperi acest oraş este de-a dreptul grozavă şi abia aştept să scriu despre asta. Alba Iulia este unică, este originală, este încărcată istorie şi ar trebui ca toată lumea să vină aici înainte ca secretele acesteia să fie dezvăluite în întreaga lume”, afirmă Ben Southall.

Am avut deja foarte multe experienţe frumoase şi o să mai am. De la mâncare, la frumuseţea naturii, la experienţa culturală. Sunt foarte multe de oferit şi cred că aş mai avea nevoie de cel puţin un an să văd totul”, spune Sophie Southall - soţia lui Ben.

Ben Southall a ajuns celebru după ce a reuşit să câstige competiţia pentru ocuparea „celui mai bun job din lume", organizată în anul 2009 de Oficiul de Turism din Queensland, Australia. Ca jurnalist de turism şi blogger, el trebuia să călătorească în toată lumea şi să promoveze insula Hamilton, situată în paradisul turistic al Marii Bariere de Corali.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri