BUSINESS CLUB. Cum puteți cumpăra brazi în rate

Data publicării:
brazi-1

Trebuie numai să achite un avans şi să semneze un contract cu vânzătorul. De când a lansat oferta, numărul clienţilor interesaţi de brazii mari şi scumpi a crescut cu aproximativ 10 la sută.

Bradul împodobit are peste trei metri înălțime și costă 700 de lei. L-a comandat un bărbat din Alba Iulia pentru a-l pune în curte, în fața casei. A stabilit cu vânzătorul să-l plătească în patru rate. A dat un avans de 100 de lei, iar restul banilor îi va achita lunar, pâna în aprilie.

Am optat pentru vânzarea în rate a brazilor, mai ales cei care sunt puţin mai scumpi. Clienţii sunt foate mulţumiţi”, spune Florin Mărginean, proprietarul unei firme de grădinărit.

Printre clienți se numără și Cristiana. A cumpărat un brad în ghiveci, de doi metri înălțime, care costă 200 de lei. A plătit un avans de 50 de lei, iar diferența o va achita după sărbători.

Pot să îl folosec şi anii următori şi este o variantă bună pentru protejarea mediului”, spune aceasta.

Pentru a putea cumpăra un brad în rate, clienții trebuie să încheie un contract cu reprezentantul firmei de grădinărit. Cel mai ieftin pom costă 49 de lei și are 60 de centimetri, iar cel mai scump depășeote 800 de lei și are mai mult de trei metri înălțime.

Brazi mai ieftini se găsesc şi la un ocol silvic. Melania Mareş, de exemplu, locuieşte în Piteşti. Merge 35 de kilometri până la Ocolul Silvic Curtea de Argeş să ia la jumătate de preţ brazi pentru toţi nepoţii.

Peste o sută de pomi au fost vânduţi în mai puţin de 24 de ore de când au fost scoşi la vânzare. La oculul silvic, un brad nu costă mai mult de 30 de lei. Și niciunul nu rămâne nevândut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri