Cum se răzbună Pique pe Shakira după ce artista l-a făcut de râs cu noua melodie, spunând că „a schimbat un Ferrari cu un Renault”

Data actualizării: Data publicării:
Shakira, cânăreață
Cum se răzbună Gerard Pique pe Shakira. Foto: Profimedia Images

Fostul fotbalist Gerard Pique a reacționat după ce Shakira a lansat piesa în care îl ironizează pentru că a înșelat-o și a lăsat-o pentru o altă femeie. 

În piesa recent lansată, cântăreața face mai multe comparații între ea și noua iubită a lui Pique. Versurile fac referire la faptul că fotbalistul a schimbat un Ferrari cu un Renault. Ca răspuns la ironiile Shakirei, Pique a apărut la terenul unde se desfăşoară meciurile din Kings League, liga înființată de acesta, la volanul unui Twingo.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Noua piesă a Shakirei este virală pe internet și a strâns în doar câteva ore milioane de vizualizări. „Mergi mult la sală, dar fă-ţi să muncească puţin şi creierul”, „Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo", „Un Rolex pentru un Casio”, „Nu mă voi întoarce la tine, nici dacă plângi sau mă implori” şi „Te-am depăşit şi de asta eşti acum cu cineva ca tine” sunt doar câteva dintre versurile acestui single, o piesă electro cu ritmuri latino.

Gerard Pique vrea să arate că nu e afectat de criticile care i se aduc sau de reproșurile artistei și a făcut mai multe gesturi pentru a o ironiza pe mama copiilor săi. El a anunțat că brandul Casio este noul sponsor al centrului său de fotbal pentru tineri, aluzie la remarca din piesa Shakirei în care i se reproșează că a schimbat un Rolex cu un Casio, ca mai apoi să-și facă apariția la volanul unui automobil marca Renault Twingo, răspunzând astfel celeilalte remarci din piesa care-i este dedicată, respectiv că a schimbat un Ferrari cu un Twingo.

Shakira, în vârstă de 45 de ani, şi Gerard Piqué, în vârstă de 35 de ani, şi-au anunţat despărţirea după mai bine de un deceniu de viaţă comună în iunie 2022, iar în noiembrie au dezvăluit că au ajuns la un acord în privinţa custodiei copiilor lor - Milan, în vârstă de nouă ani, şi Sasha, în vârstă de şapte ani. Cântăreaţa columbiană nu s-a căsătorit cu fostul star el echipei FC Barcelona - care şi-a anunţat în noiembrie retragerea din activitatea sportivă - şi nici nu şi-a împărţit averea cu fostul fotbalist. Ea a anunţat totodată că doreşte să părăsească Spania, unde este vizată de un proces pentru fraudă fiscală.

Shakira Mebarak şi Piqué au avut o relaţie de 11 ani, începută în 2011, dar nu s-au căsătorit niciodată. Ei s-au cunoscut în 2010 cu puţin timp înainte de startul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud, când fotbalistul catalan a apărut în videoclipul unui single lansat de Shakira, „Waka Waka (This Time for Africa)”, desemnat cântecul oficial al competiţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri