Europarlamentarul Dragoş Benea, victima unui accident în timp ce se afla pe bicicletă. Un șofer i-a tăiat calea

Data publicării:
ranit bicicleta
Dragoş Benea a fost rănit după ce un șofer imprudent i-ar fi tăiat calea. Foto: Facebook

Europarlamentarul Dragoș Benea a povestit pe pagina sa de Facebook cum a fost victima unui accident care ar fi putut să-l coste viața, în timp ce se afla pe bicicletă. Acesta susține că un șofer i-a tăiat calea fără să se asigure, iar pentru a evita impactul a intrat într-o mașină parcată. Politicianul s-a rănit la cap.

Dragoş Benea este europarlamentar și președinte al filialei PSD Bacău. Acesta a postat pe rețeaua socială și câteva imagini, alături de felul în care s-a petrecut incidentul. 

„Am avut ghinion şi noroc în aceeaşi fracţiune de secundă! Domnilor şoferi, oferiţi respect cicliştilor pentru că nu sunteţi singuri pe străzi! În această dimineaţă, în jurul orei 10.50, deplasându-mă pe bicicletă pe raza comunei Gârleni (sat Lespezi), am fost victima unui incident rutier cauzat de un conducător auto imprudent, care mi-a tăiat calea fără să se asigure în vreun fel. Pentru a evita o coliziune cu consecinţe potenţial nefaste, am degajat dreapta instantaneu, intrând în coliziune cu o maşină parcată regulamentar. În urma impactului, ştergătorul lunetei mi-a provocat o tăietură deasupra arcadei stângi. Precizez că rulam echipat corespunzător, cu cască de protecţie şi echipament reflectorizant adecvat”, a povestit Dragoş Benea. 

Acesta a precizat că a sunat la 112 şi a anunţat incidentul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri