Femeia care a lovit-o în faţă pe Cristina Joia a fost reținută de Poliție marți dimineață

Data publicării:
femeia batausa cristina joia retinuta
Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia a fost reținută după audieri Foto: Captură Știrile ProTV

Femeia care a lovit-o pe desigerul Cristina Joia a fost reținută de polițiști marți dimineață, după ce în cursul nopții a fost dusă la audieri. Aceasta a afirmat că a agresat-o pe tânăra de 20 de ani, pentru că ar fi înjurat-o și i-ar fi rupt ștergătorul mașinii. 

Întrebată de presă care a fost motivul pentru a lovit-o pe Cristina Joia, în magazin, aceasta a spus: "Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat...".

Femeia bănuită de lovirea designerului Cristina Joia a fost reţinută, după ce a fost audiată la Secţia 14 Poliţie, anunţă reprezentanţii Poliţiei Capitalei, citați de Agerpres.

Sâmbătă, Cristina Joia a fost lovită cu un obiect dur într-un magazin din Sectorul 4 al Capitalei. În urma loviturii, designerul a suferit o fractură de piramidă nazală şi mai multe tăieturi.

"La data de 7 noiembrie, în jurul orei 17,00, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din Sectorul 4 a fost agresată o persoană. La faţa locului au sosit de îndată poliţiştii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaşte", a informat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Persoana vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri.

Editor : Alexandra Andronie

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri