Final de vacanță în trafic. Circulația a fost blocată pe DN1

Data publicării:
trafic

Final de vacanţă cu mulţi nervi, pentru turiştii care şi-au petrecut Revelionul la munte. Traficul a fost complet blocat pe Drumul Naţional 1 dar şi pe străzile din staţiuni, mai ales în apropierea pârtiilor. Oamenii spun că n-au văzut nici măcar un echipaj de poliţie care să dirijeze circulaţia.

Șofer: „În două ore am făcut cred că 200 de metri. Nu mai pot, m-am dat jos nu mai pot să stau în maşină.”

Pe sensul de mers dinspre Braşov, au fost coloane de maşini de la intrarea în Predeal până în Buşteni. În sensul invers, şoferii au mers bară la bară între Sinaia şi Buşteni şi între Azuga şi Predeal.

Șofer: „Motorina se duce, noi mergem alimentăm frumos, e foarte bine. Roviniete plătim, dar bineînţeles stăm de o oră în trafic.Autostrada e plătită de 10 ori, aia pe care trebuie să o facă şi uitaţi stăm aici.”

A fost aglomeraţie şi pe străzile din staţiuni. De multe ori, traficul s-a blocat din cauza deselor intervenţii pe care ambulanţele le-au avut pe pârtii. Numai în Poiana Braşov şi Predeal au fost aproximativ 20 de solicitări.

Turist: “Plăteşti, şi? Atât! Dacă autorităţile nu acţionează aşa cum trebuie. Eu vin de la Întorsura Buzăului până la Bucureşti. Adică pe la două noaptea o să ajung, trei.”

Niciun echipaj de poliţie nu a fost trimis la ieşirea din Braşov, să dirijeze traficul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri