Tânăr rănit pe un tobogan la Therme Bucureşti. Poziţia complexului

Data actualizării: Data publicării:
tobogan therme bucuresti

Un tânăr de 30 de ani a fost operat de urgenţă, joi, în Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central din Capitală având o tăietură de şase centimetri lungime în talpă şi două ligamente rupte la piciorul drept. Tânărul susţine că s-a rănit marţi seara în timp ce se dădea pe un tobogan din complexul de agrement Therme Bucureşti. Reprezentanţii complexului confirmă că a existat un incident şi spun că investighează ce s-a întâmplat.

tobogan therme bucuresti

ACTUALIZARE. Punctul de vedere a Therme Bucureşti:

In cursul serii de marti, 22 noiembrie, un vizitator s-a prezentat alaturi de patru prieteni la cabinetul medical din cadrul centrului Therme Bucuresti, acuzand o accidentare. Personalul medical i-a acordat toate îngrijirile necesare, acesta refuzand pe proprie raspundere transportul la un centru de investigatie specializat, sub argumentul consultarii unui medic cu care se afla intr-o relatie de prietenie. Sistemele de siguranta de la Therme Bucuresti respecta si execed toate reglementarile la nivel national si european, fiind certificate suplimentar, inclusiv de TÜV Germania”.


 

Sebastian Găman a povestit pentru News.ro că marţi seara şi-a petrecut timpul liber în complexul de agrement „Therme Bucureşti”. „M-am dat într-un tobogan de două persoane. La aterizare m-am lovit de marginea toboganului şi m-a tăiat pe picior. Am o tăietură de şase centimetri, până la os şi două ligamente rupte”, povesteşte tânărul de 30 de ani.

El a explicat că a mers la spital cu maşina prietenilor cu care venise deoarece sângera puternic şi s-a temut că ambulanţa va ajunge târziu. Tânărul a fost operat, joi, în Spitalul de Urgenţă Universitar Militar Central şi în prezent se află în secţia de Ortopedie a Unităţii de Primiri Urgenţe.

Contactaţi de agenţia de presă News.ro reprezentanţii complexului de agrement au confirmat că a existat un incident: „În acest moment investigăm şi noi ce s-a întâmplat şi vom reveni cu mai multe detalii”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri