Masă de Crăciun pentru oamenii fără adăpost

Data publicării:
cabanosi in oala carnati captura

Membrii Clubului Lions au pregătit pentru cei mai puţini norocoşi o masă caldă în ziua de Crăciun.

„Suntem şi alături de familie şi suntem alături de cei care au nevoie. Şi când vezi oameni care au nevoie de ajutor nu poţi să nu reacţionezi”, spune Simona Vişoiu, membră a Clubului Lions Timişoara.

Ilie Grapini este fost artist al Operei Naţionale din Timişoara şi de șapte ani îşi dedică câteva ore, atât de Crăciun cât şi de Paşti, pentru a-i ajuta pe alţii.

Este un gest de bine. Sunt atâţia oameni care se bucură, când ajung aici lângă noi şi primesc această mâncare caldă care, pentru unii, înseamnă mult”, spune Ilie Grapini, membru al Clubului Lions Timişoara.

300 de porţii de fasole cu cârnaţi au fost împărţite nevoiaşilor. Oameni ai străzii, pensionari sărmani sau persoane cu venituri foarte mici au stat la coadă pentru a primi mâncăruiri de Crăciun, pe care în mod normal nu şi le ar fi permis.

Bucuria Crăciunului a fost simţită şi de oamenii fără adăpost din Alba Iulia. 50 de locatari ai Centrului Social de Urgenţă din oraş au primit mâncare caldă.

„Le-am pregătit un meniu mai de sărbătoare: o supă cu găluşte, exact cum avem noi acasă. O supă cu găluşte, sărmăluţe, o prăjiturică şi tradiţionalul cozonac”, spune bucătăreasa centrului.

Masa a fost oferită de o asociaţie din Alba Iulia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri