METEO. Vreme geroasă în aproape toată țară

Data publicării:
ger robinet inghetat - GettyImages-95601865

FOTO: Gulliver/GettyImages

Cerul va fi variabil spre mai mult senin, dar în zonele joase, mai ales din sud şi sud-est, local se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciurã şi, posibil, fulguilei. Vântul va sufla slab până la moderat.

Mâine, vremea va fi deosebit de rece, geroasă mai ales în prima parte a zilei şi noaptea în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general, între -11 şi 2 grade, cu cele mai scãzute valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între - 17 şi - 4 grade, izolat mai scăzute în sud şi în depresiunile intramontane, sub -20 de grade.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în cursul nopţii, când trecător vor fi ninsori slabe, local în Crişana, Maramureş şi nordul Trasilvaniei şi doar cu totul izolat în restul teritoriului. În zonele joase de relief, mai ales din sud şi sud-est, local va fi ceaţă, asociată cu depunere de chiciură şi, posibil, fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, unde trecãtor va spulbera zăpada.

În București, vremea va fi geroasă la noapte. Temperatura minimă va fi de -16...-15 grade, mai scăzută în zona preorăşenească, până în jurul valorii de -20 de grade. Cerul va fi variabil, iar mai ales în a doua parte a nopţii, se va semnala ceaţă asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla în general slab.

Mâine, vremea va fi deosebit de rece, geroasă îndeosebi în prima parte a zilei şi noaptea. Temperatura maximă va fi de -9...-7 grade, iar cea minimã de -15...-14 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. Cerul va fi variabil şi mai ales dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă asociată cu depunere de chiciurã. Vântul va sufla în general slab.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri