Ministrul pentru Societatea Informaţională: Se lucrează la demiterea directorului general al Poştei

Data publicării:
Compania Nationala Posta Romana cladire - Mediafax Foto-Victor Ciupuliga-1

„Nu ni se pare corect ca Poşta să suporte aceste clauze ... Exista, pentru că acum nu mai există, o clauză în cazul contractului unui director executiv care, indiferent ce făcea, în momentul în care contractul individual de muncă se încheia, chiar dacă fura, pleca acasă cu 20 de indemnizaţii, situaţie pe care noi o considerăm inacceptabilă ... Aceste contracte au fost semnate de actualul director general al Poştei Române, Ion Smeeianu. Se lucrează la asta (demiterea lui Smeeianu- n.r.) Da, bineînţeles, există posibilitatea ca Smeeianu să fie inlăturat de la conducerea companiei”, a declarat marţi ministrul pentru Societatea Informaţională, Răzvan Cotovelea.

11 directori ai Poştei Române au renunţat la salariile compensatorii pe care le-ar fi primit dacă ar fi părăsit compania.

Ministerul pentru Societatea Informaţională a avut nevoie de trei numărători pentru a-şi da seama câţi dintre directorii Poştei au renunţat la salariile compensatorii. Iniţial, reprezentanţii ministerului au anunţat că toţi cei 11 şefi renunță la compensații. La nici o oră însă, i-au mai numărat odată şi au constatat că doar cinci dintre ei au semnat. O nouă numărătoare a avut loc la finalul programului de activitate și, din nou, ministerul a anunţat că toţi directorii au renunţat la salariile compensatorii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri