Nicuşor Dan anunță că sistemul de termoficare funcţionează acum la o capacitate de 99% şi „se comportă bine”

Data publicării:
maiO persoană în vârstă ține mâinile pe calorifer.
Foto: Profimedia

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că, în acest moment, sistemul de termoficare funcţionează la o capacitate de 99% şi „se comportă bine”, chiar dacă este cea mai friguroasă perioadă a iernii.

„Noi suntem în cea mai friguroasă perioadă a acestei ierni şi sistemul se comportă bine. Am avut perioade în care eram la 100%. Acum suntem la 99%. Se mai întâmplă nişte lucruri. Chiar dacă sunt avarii, dacă este foarte frig, ele sunt remediate patru-cinci zile mai târziu, pentru ca să nu întrerupi funcţionarea. În momentul acesta sistemul se prezintă bine”, a precizat edilul general, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, în 2024, priorităţile Primăriei Municipiului Bucureşti vor fi legate de continuarea lucrărilor de modernizare a reţelei de termoficare şi a liniilor de tramvai.

În ce priveşte plăţile pentru persone cu dizabilităţi, Nicuşor Dan a declarat că acest subiect va fi abordat în cadrul discuţiilor cu consilierii generali pe tema bugetului Capitalei.

"Noi în suntem în situaţia în care, începând cu 2021, am plătit 250 de lei, în loc de 500 de lei pe lună şi, bineînţeles, că asta înseamnă o întârziere", a explicat el.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri