Video Un angajat al Direcției de Urbanism din Primăria Capitalei a fugit cu mai multe documente când a aflat de o anchetă disciplinară

Data actualizării: Data publicării:
primarie
Foto: captură video Nicușor Dan/ Facebook

Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, a anunțat miercuri că a finalizat o evaluare a activității Direcției de Urbanism din Primărie, urmând să fie sesizată Comisia de disciplină pentru cercetarea unor angajați. Acesta spune că la primirea informației, unul dintre angajații direcției a fugit din sediu cu mai multe documente.

„Am finalizat o evaluare a activității la Direcția Urbanism din Primăria Capitalei, urmând să fie sesizată Comisia de disciplină pentru cercetare disciplinară pentru câțiva angajați. 

Când informația a ajuns ieri în direcție, unul dintre angajați a fugit din sediul primăriei, având la el mai multe documente. În consecință, poliția a fost sesizată. Nimeni să nu mizeze pe faptul că vom închide ochii la ilegalitățile din trecut”, arată un mesaj al lui Nicușor Dan distribuit pe Facebook, alături de o înregistrare a camerelor de supraveghere din afara Primăriei Capitalei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri