O tânără primește flori în fiecare an, de ziua ei, de la tatăl ei care a murit acum 4 ani

Data publicării:
bailey cu tatal ei

În ultimii ani, Bailey Sellers a primit un cadou special de ziua ei de naștere: câte un buchet de flori de la tatăl ei, care a murit, în urmă cu patru ani.

Mike Sellers a murit după ce s-a îmbolnăvit de cancer pancreatic, în 2013, însă s-a gândit în avans la fiica lui Bailey. De când a împlinit 17 ani, fata a primit un buchet de flori, alături de câte un bilețel, de ziua ei de naștere, de la tatăl ei, relatează People.

„Nu știam că tatăl meu a pregătit asta înainte să moară”, a spus Bailey, acum în vârstă de 21 de ani.

„Prima oară când am primit florile am fost foarte surprinsă. Nu știam inițial de la cine sunt”, adaugă tânăra.

Săptămâna trecută, fata a împlinit 21 de ani, iar buchetul de flori de la tatăl său nu a lipsit. Alături, era un biletețel. „Replica mea preferată din bilet, pe care am memorat-o, este: Vei fi întotdeauna bijuteria mea cea mai de preț”, spune Bailey.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Postarea cu biletul și florile a devenit virală pe Twitter, fiind distribuită de mai mult 350.000 de ori. În scrisoare, tatăl fetei mai spune: „Aceasta este ultima scrisoare de dragoste pe care ți-o trimit până ne vom întâlni din nou”.

Deși Bailey mai are încă doi frați, ea este singura care primește flori. Tânăra crede că Mike îi trimite aceste buchete doar ei pentru că a fost cea mai apropiată de el, mai ales în perioada în care acesta se lupta cu boala cruntă. Ea a renunțat la școală la 16 ani pentru a avea grijă de el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri