Programul metroului în noaptea de Înviere. Metrorex atrage atenția că e interzis să se intre în trenuri cu lumânări aprinse

Data publicării:
tren de metrou in statie
Trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00, în noaptea de Înviere, la un interval de aproximativ 10 minute. Foto: Metrorex / Facebook

Trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00, în noaptea de Înviere, la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de aproximativ 20 de minute, anunță Metrorex.

Conform Metrorex, în perioada 1 – 6 mai,  trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele, conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale.

În noaptea de Înviere, 04/05 mai, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00, la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de aproximativ 20 de minute.

Dacă vor fi aglomerări, compania precizează că va introduce în circulaţie trenuri suplimentare, precizează compania.

”Menţionăm că accesul în metrou cu foc deschis (lumânări aprinse, candele aprinse, etc) este strict interzis pentru evitarea oricăror evenimente nedorite”, transmite Metrorex.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri