Fotografia care a generat un scandal de proporţii

Data actualizării: Data publicării:
doar in braila

Poliţia locală Brăila a ajuns spălătorie auto. O fotografie postată pe Facebook arată cum un agent spală de zor un autoturism de lux. Maşina de teren, se afla în curtea Poliției Locale și aparţine directorului adjunct al instituției. Primarul Brăilei i-a cerut demisia de onoare, însă adjunctul poliției locale refuză să facă asta.

 

Pe pagina de Facebook "Doar în Brăila" a fost postată o fotografie în care se vede cum, în curtea Poliției Locale din Brăila un agent, îmbrăcat în uniformă, spală o mașină. Este chiar autoturismul personal al directorului executiv adjunct. Acesta explică situaţia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dumitru Hahui, director executiv adjunct Poliția Locală Brăila: „El când a spălat mașina unității, când era un metru distanță între una și alta, a stropit-o și pe aia și când a văzut că a stropit-o - mașina era spălată cu o zi înainte - a aruncat cu apă! Nu l-am pus eu, n-am știut!”

Indignat, primarul municipiului Brăila i-a cerut directorului implicat în scandal să-și dea demisia.

Marian Dragomir, primarul municipiului Brăila: „Eu nu pot să demit în această situație pentru că este funcționar public și știți foarte bine, că indiferent cât am comenta funcționarii publici au un statut aparte.”

Dumitru Hahui, director executiv adjunct Poliția Locală Brăila: „Nu-mi dau demisia, să se facă o eventuală anchetă, să vadă în ce constă marea mea abatere.”

Localnicii sunt revoltați și spun că polițiștii locali ar trebui să vegheze la ordinea publică.

„Sunt atâția copii, sunt atâția oameni care au nevoie de ei în stradă, asta e România.”

***

„De ce nu pune el mâna să spele, nu să-i pună pe ăia.”

***

„În loc să se ocupe de altceva, polițiștii ăștia se ocupă de asta, mă rog, e treaba lor, dar nu e frumos ce au făcut.”

Contactat telefonic, directorul Poliției Locale a declarat că a fost demarată o anchetă internă care va scoate la iveală dacă agentul a primit sau nu ordin de la șeful său să-i spele mașina. Dumitru Hahui lucrează în administrația publică de 43 de ani, dintre care 11 la Poliția Locală. Familia lui deține afaceri prospere în domeniul firmelor de catering.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri