Video Trei tineri din Vâlcea au dat foc intenționat unui bărbat, iar imaginile au ajuns pe TikTok

Data publicării:
incendiu
Sursa foto: captură video YouTube / Tiberiu Pirnau

Un bărbat de 54 de ani din localitatea Stoenești, județul Vâlcea, a fost incendiat intenționat să trei tineri săptămâna trecută. Potrivit presei locale, tinerii au vrut să facă o glumă.

Imaginile au fost filmate dintr-o curte și încărcate de rețeaua de socializare Tiktok.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imagini se vede cum victima se află în stradă, înconjurată de mai multe persoane. La un moment dat, un tânăr pulverizează asupra bărbatului de 54 de ani o substanță, apoi aprinde o flacără care îl cuprinde pe acesta din urmă. Victima se sperie și tinerii sar să-l stingă.

Presa locală scrie că familia bărbatului a depus o plângere penală. Reprezentanții IPJ Vâlcea au anunțat că s-au autosesizat în urma apariției imaginilor în spațiul public, tinerii au fost identificați și pe numele lor au fost întocmite dosare penale, scrie Gazeta Vâlceană.

„În referire la imaginile în cauză, vă informăm că polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Pietrari au identificat persoanele implicate și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu”, a transmis IPJ Vâlcea.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri