Trenurile care circulă între Bucureşti şi Craiova au întârzieri

Data publicării:
gara de nord tren- CFR -agerpres-4.9.2015
Agerpres

Instalaţia de semnalizare din zona de acţiune a staţiei CFR Chiajna s-a defectat, sâmbătă, după ce mai multe persoane au încercat să taie şi să fure cablurile, a anunţat compania CFR, administratorul infrastructurii pentru transportul de călători şi marfă pe calea ferată.

gara de nord tren- CFR -agerpres-4.9.2015
FOTO: Agerpres

Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al companiei, a declarat sâmbătă pentru News.ro că trenurile care circulă între Bucureşti şi Craiova şi în sens invers au întârzieri de aproape o oră.

„Se înregistrează întârzieri de circa 60 de minute în traficul trenurilor care tranzitează zona staţiei Chiajna. Sunt afectate trenurile care circulă pe direcţia Bucureşti - Craiova şi Craiova-Bucureşti”, a declarat Oana Brânzan.

Ea precizează că în prezent se lucrează la repunerea în funcţiune a instalaţiei, urmând ca în cursul nopţii problema să fie remediată.

”Instalaţia de semnalizare din zona de acţiune a staţiei Chiajna este defectă, ciculaţia se desfăşoară până la remediere prin comandă telefonică”, a anunţat sâmbătă CFR.

Oficialii companiei spun că situaţia a fost cauzată de faptul că persoane încă neidentificate au încercat să taie şi să fure cablurile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri