Sechestrare într-un bloc din Corabia. Un bărbat le-a povestit polițiștilor că a fost bătut și aruncat într-un subsol

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie cu girofar aprins
Mașină de poliție în misiune. Foto: Facebook/Politia Română

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Corabia, care ar fi fost agresat şi sechestrat de către un alt bărbat, în seara precedentă, a fost găsit de poliţişti după aproape o oră şi jumătate de căutări, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Bărbatul în cauză a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital iar presupusul agresor, un bărbat de 39 de ani, din Corabia, a fost identificat şi condus la sediul poliţiei pentru audieri, informează Agerpres.

Grigorescu a precizat că poliţiştii au fost sesizaţi telefonic duminică dimineaţă, de către o femeie din Corabia cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 37 de ani, a fost agresat de un individ şi este închis în subsolul unui bloc din localitate, de unde nu poate ieşi.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia au contactat telefonic persoana, care nu a putut oferi detalii cu privire la locul în care se afla sechestrat, precizând doar că a fost agresat în cursul serii trecute de o persoană, a fost aruncat în subsolul unui bloc şi că priveşte pe o fereastră mică, zărind o parcare auto. Au fost dirijate operativ toate patrulele disponibile în zona blocurilor din localitate, folosindu-se sistemele acustice ale autospecialelor, ţinându-se legătura şi cu partea vătămată, aceasta fiind identificată în jurul orei 11,00", a spus Grigorescu.

Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Corabia, a fost identificat duminică dimineaţă, în jurul orei 10,30, fiind condus la Poliţie pentru audieri, dar a refuzat să coopereze cu poliţiştii.

În cauză cercetările sunt efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri