Un cal acoperit aproape în întregime de apă şi mâl a fost salvat de pompierii ISU Giurgiu - FOTO

Data publicării:
cal
Foto: Facebook/ISU Giurgiu

Un cal care se afundase aproape în întregime în apa şi mâlul de la marginea Canalului Plantelor din municipiul Giurgiu şi care se zbătea să iasă, dar nu reuşea, a fost salvat miercuri de un echipaj de pompieri din cadrul ISU Giurgiu, scrie Agerpres.

"În această după-amiază, ISU Giurgiu a fost solicitat prin 112 să intervină în zona Canalului Plantelor pentru salvarea unui cal blocat în nămol. La faţa locului s-au deplasat cinci pompieri din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu două autospeciale cu apă şi spumă. Aceştia au găsit pe malul Canalului Plantelor un cal care era acoperit de apă şi mâl până în zona pieptului. Pentru scoaterea calului din mâl pompierii au acţionat cu mai multe chingi şi furtunuri", a declarat miercuri, presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Acţiunea de salvare a durat aproximativ o oră.

Calul a fost scos din mâl şi predat proprietarului care locuia în zonă.

Acesta îşi legase cei trei cai pe un câmp din apropierea casei să pască, dar unul a rupt chinga cu care era legat şi a fugit la malul apei, unde s-a afundat în mâl.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri