Un preot din Iași organizează concerte cu artiștii momentului pentru a ajuta copiii nevoiași să meargă la școală

Data publicării:
Un preot din Iași organizează concerte cu artiștii momentului pentru a ajuta copiii nevoiași să meargă la școală
Un preot din Iași organizează concerte cu artiștii momentului pentru a ajuta copiii nevoiași să meargă la școală. Foto: Preot Dan Damaschin/Facebook

Un preot din Iași organizează concerte caritabile pe stadion cu cei mai apreciați artiști ai momentului, cu scopul de a ajuta peste 10 mii de copii nevoiași din toată Moldova. Festivalul faptelor bune este inițiativa părintelui Dan Damaschin, iar banii adunați din vânzarea biletelor îi vor ajuta pe acești copii să meargă la școală.

Ligia Pricopi, jurnalist Digi24: Toți cei care și-au dorit să se alăture acestei cauze au plătit un bilet de 300 de lei care asigură accesul unei familii pe durata întregului festival ce are loc pe Stadionul Emil Alexandrescu din Iași.

Banii obținuți vor fi folosiți astfel încât peste 10.000 de copii să poată merge la școală.

Darurile pe care le vor primi la finalul festivalului nu sunt în scop în sine. Filosofia preotului Damaschin este aceea că educația asigură, de fapt, demnitatea, iar acești copii își vor putea construi un viitor mai bun decât au în prezent părinții lor.

Vor fi foarte multe evenimente astăzi (sâmbătă) aici. Începând cu ora 17.00 vor urca pe scenă artiști precum Damian Drăghici, Irina Rimes, Nicoleta Nucă, Horia Brenciu sau Gașca Zurli.

De asemenea, pe tot parcursul zilei vor fi spectacole și în afara stadionului, pe o senă mai mică aflată la intrare.

Acest festival al faptelor bune este o invitație către comunitatea locală să se alăture acestei cauze și să dea o șansă în plus copiilor nevoiași. 

Evenimentul a început vineri, 18 august și durează până duminică, 20 august.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri