Un român și-a zidit o dubă în bloc

Data actualizării: Data publicării:
duba in perete
Foto: Petrea Pascutoi

Renovare deloc obișnuită în Bacău, din lipsă de spațiu. Un bărbat a atașat o autoutilitară la apartamentul de la parterul blocului în care locuiește.

duba in perete
Foto: Petrea Pascutoi

Când vine vorba de găsit spațiu în plus la bloc, inventivitatea depășește orice limite. Un bărbat din municipiul Bacău a lipit partea din spate a unei dube la apartamentul său.

Iniţiativa proprietarului a stârnit pe alocuri zâmbete, dar şi multe semne de întrebare: dacă restul maşinii continuă la interior, dacă există o ieşire de urgenţă prin uşile dubei şi dacă iniţiatorul acestui proiect are autorizaţie pentru extensia respectivă. Se pare că ultima întrebare l-a speriat pe locatar, așa că a renovat din nou apartamentul și a scos bucata de maşină pe care o ataşase de bloc, scrie presa locală.

Acum, pe bloc se mai poate observa doar forma autoutilitarei. Potrivit site-ului local de știri Desteptarea, proprietarul nu a fost găsit ca să explice de ce a făcut această „modernizare”.

În alt oraș, de data aceasta în Galați, lupta pentru un metru în plus de casă a atins un alt nivel. Foarte mulţi localnici şi-au extins locuinţele ilegal: şi-au improvizat balcoane spaţioase ce se sprijină pe stâlpi de fier sau camere de depozitare cocoţate la 10 metri înălţime. Autorităţile nu au dat nicio amendă, deşi acareturile pun în pericol siguranţa trecătorilor.

Potrivit legii, orice lucrare neautorizată de Primărie poate fi demolată.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri