Video Un șofer care circula fără numere de înmatriculare se filmează în timp ce este amendat și susține că este victima unui abuz

Data actualizării: Data publicării:
politist

Un bărbat aflat la volanul unui autoturism BMW a fost oprit de Poliția Rutieră și sancționat drastic pentru că nu avea plăcuța de înmatriculare din față montată pe mașină.

Șoferul a înregistrat momentul în care a fost oprit de polițiști și i s-a completat procesul verbal, în urma căruia a primit o amendă de peste 1305 lei.

Bărbatul susține pe toată durata clipului video că este victima unui abuz și că agentul constatator i-a cerut 200 de euro pentru a-l lăsa să plece. Clipul video încărcat pe o rețea de socializare are peste 1 milion de vizualizări.

Polițiștii susțin însă că apoi șoferul a coborât din mașină, a pus numărul pe bară și a început să filmeze.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Având în vedere înregistrarea video apărută în spațiul public, în care un bărbat acuză polițiștii rutieri că l-au sancționat în mod nedrept, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: astăzi, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele au depistat un bărbat în timp ce conducea un autoturism pe strada Oltului din localitate, fără a avea montată, în locul special destinat, una dintre plăcuțele cu numărul de înmatriculare. Bărbatul a fost sancționat conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Reamintim faptul că art. 15 alin. 5 și art. 102 alin. 2 din OUG 195/2002 prevăd și sancționează conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a avea montată una dintre plăcuțele cu numărul de înmatriculare sau înregistrare ori dacă plăcuțele cu numărul de înmatriculare ori de înregistrare nu sunt fixate în locurile special destinate", a anunțat ieri IPJ Teleorman, potrivit Observator.tv.

După ce a primit procesul verbal, șoferul a coborât din mașină pentru a filmat numerele de înmatriculare, susținând în continuare că au fost mereu acolo și că este victima unui abuz.

Iată cum a comentat incidentul, la Digi24, Dumitru Coarnă, liderul unui sindicat al polițiștilor. El îl sfătuiește pe șofer să depună plângere împotriva polițiștilor, dacă se consideră neîndreptățit:

Editor web: M.V.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Pensia pe care o va încasa Traian Băsescu. Câți bani va lua fostul președinte, nimeni nu se aștepta la suma...
Digi FM
Richard Gere și Uma Thurman au făcut show la Cannes 2024. S-au distrat de minune la ședința foto pentru „Oh...
Pro FM
Regimul draconic pe care-l urmează Shania Twain ca să se mențină în formă. Artista are 58 de ani, dar arată...
Film Now
Brad Pitt și Ines de Ramon, gesturi de tandrețe în public. Și-au savurat cafeaua la o plimbare romantică pe...
Adevarul
Dilema incredibilă a unui român din Spania: „Am aflat că nu sunt tatăl copiilor mei, ce să fac?"
Newsweek
Ion Dichiseanu, adevăratul Don Juan al filmului românesc. A fost iubitul unei dive mondiale
Digi FM
Imagini cu erupţia vulcanului Ibu din Indonezia, pe fundalul fulgerelor
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu...
Digi Animal World
Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian
Film Now
Cum arată azi, la 83 de ani, Faye Dunaway, frumoasa blondă din "Bonnie and Clyde". Apariție rară cu fiul ei...
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...